ESTRATÈGIA, PLANIFICACIÓ I GESTIÓ

Som una agència de management musical que aporta valor creatiu i sentit comú.

Busquem noves vies de negoci i oferim solucions personalitzades adaptant-nos a les necessitats de cada projecte.

JOAN MIQUEL OLIVER

15 anys de Surfistes en càmera lenta

Ara fa quinze anys, Joan Miquel Oliver publicava el seu primer disc en solitari, Surfistes en càmera lenta. A més de dos els podria semblar que es tractava d’un petit divertimento per part del músic de Sóller, ja que en aquell moment el seu grup, Antònia Font, vivia un moment particularment dolç. El que ha passat després –els anys i els discos–, certifica Surfistes en càmera lenta com l’inici d’una carrera personal sòlida, amb un cançoner que ens oferia i ens ofereix vistes privilegiades del retrovisor del gran Emerson Fitipaldi, tot saltant des de la foguera marciana instrumental de Soy un lo-fi a un Pícnic tan efímer com feliç.

DA SOUZA

Salsa Agredolça

El quintet mallorquí presenta Salsa agredolça, quart disc i recull d’herències acumulades de quasi una dècada. Només calen quatre compassos per a adonar-se de cap a on apunten els seus temes, agafant el millor de dues de les millors tradicions pop dels últims anys al país. Per una banda, l’elegància dels detalls i la pulcritud en el so de El Petit de Cal Eril i Ferran Palau. I per altra, l’embolcall de surrealisme mediterrani d’Antònia Font, de qui demostren ser els millors alumnes. Més que la continuació de Futbol d’avantguarda (Famèlic, 2018), amb el qual varen guanyar el Premi Ciutat de Palma de música i el Premi Enderrock de la crítica a millor disc de l’any de la música balear, Salsa agredolça és la confirmació que estem davant d’un dels grans talents de l’escena actual.

MARINA ROSSELL

Cançons de la resistència

Després de l’èxit de vendes, públic i critica de la trilogia-homenatge a Georges Moustaki, la cantautora catalana Marina Rossell segueix la seva ruta natural i prepara un nou disc, amb revisions de temes mitics i plens de força. Cançons que formen part d’un paisatge, d’un moment històric i que s’han convertit en himnes amb el pas del temps.

NICO ROIG

Concert 3D amb so binaural i públic amb auriculars

Nico Roig presenta un nou i peculiar format amb que repassarà la seva discografia. Coincidint amb els deu anys de la sortida del seu primer disc en solitari “Tonada del genoma humà”. Un concert 3D, amb so binaural i el públic amb auriculars en un nou format que està pensat per adaptar-se a la situació que vivim permetent, només, un màxim de 100 persones per sessió. A l’escenari hi ha ubicat un micròfon binaural i tots els músics s’hi van acostant i allunyant, aconseguint un efecte sonor espectacular i una experiència única.

ALANAIRE

Una de les joies més ben guardades de la prometedora escena musical mallorquina

Alanaire, és una de les joies més ben guardades de la prometedora escena musical mallorquina que arriba aquest 2021. El seu talent ha fet que grans noms com Joan Miquel Oliver o Dominic Massó, de The Prussians, hagin apadrinat aquest projecte a les mescles i a la producció respectivament. Aquest primer ep veurà la llum a principis de març i passat l’estiu es preveu la publicació del seu primer llarga durada.