ESTRATÈGIA, PLANIFICACIÓ I GESTIÓ

Som una agència de management musical que aporta valor creatiu i sentit comú.

Busquem noves vies de negoci i oferim solucions personalitzades adaptant-nos a les necessitats de cada projecte.

JOAN MIQUEL OLIVER

15 anys del Surfistes en càmera lenta

Ara fa quinze anys, Joan Miquel Oliver publicava el seu primer disc en solitari, Surfistes en càmera lenta. A més de dos els podria semblar que es tractava d’un petit divertimento per part del músic de Sóller, ja que en aquell moment el seu grup, Antònia Font, vivia un moment particularment dolç. El que ha passat després –els anys i els discos–, certifica Surfistes en càmera lenta com l’inici d’una carrera personal sòlida, amb un cançoner que ens oferia i ens ofereix vistes privilegiades del retrovisor del gran Emerson Fitipaldi, tot saltant des de la foguera marciana instrumental de Soy un lo-fi a un Pícnic tan efímer com feliç.

DA SOUZA

Salsa Agredolça

El quintet mallorquí presenta Salsa agredolça, quart disc i recull d’herències acumulades de quasi una dècada. Només calen quatre compassos per a adonar-se de cap a on apunten els seus temes, agafant el millor de dues de les millors tradicions pop dels últims anys al país. Per una banda, l’elegància dels detalls i la pulcritud en el so de El Petit de Cal Eril i Ferran Palau. I per altra, l’embolcall de surrealisme mediterrani d’Antònia Font, de qui demostren ser els millors alumnes. Més que la continuació de Futbol d’avantguarda (Famèlic, 2018), amb el qual varen guanyar el Premi Ciutat de Palma de música i el Premi Enderrock de la crítica a millor disc de l’any de la música balear, Salsa agredolça és la confirmació que estem davant d’un dels grans talents de l’escena actual.

MARINA ROSSELL

Més cançons de la resistència

Després de l’èxit de vendes, públic i critica de la trilogia-homenatge a Georges Moustaki, la cantautora catalana Marina Rossell segueix la seva ruta natural i prepara un nou disc, amb revisions de temes mitics i plens de força de la cançó francesa. Cançons que formen part d’un paisatge, d’un moment històric i que s’han convertit en himnes amb el pas del temps.

ALANAIRE

Aires nous

Nou projecte de Laura Serra, Pau Enric Serra, Eirian Lewis i Joan Pérez-Villegas, produït per Dominic Massó (The Prussians) a Karma Records. Després del seu pas per diferents institucions com la Royal College of Music de Londres, l’ESMUC de Barcelona i la HKB de Berna, aquesta banda mallorquina s’endinsa a l’escena indie-pop balear amb una proposta que ens recorda a Matt Corby, Metronomy o Angus & Julia Stone amb pinzellades d’Antònia Font.